Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/trailerforum.dk/public_html/inc_header.php on line 4
0
Skanderborgvej 8
8362 Hørning
Telefon 86143300
Til top
Hjem ❯ IFOR WILLIAMS ❯ BV Lukkede kassetrailere

IFOR WILLIAMS - BV Lukkede kassetrailere

IFOR WILLIAMS KASSETRAILER
Ifor Williams Trailer udvalg kassetrailere spænder over en bred vifte af muligheder. Alle Ifor Williams kassetrailere på nær BV64 modellen fås med en praktisk kombinations rampe-døre løsning. Dette betyder, at du både får en læsserampe og sidehængslede døre i én. Denne løsning er ganske praktisk, da man på den måde både kan komme til at læsse traileren med med f.eks. en truck eller ved hjælp af rampe køre tingene ind. Endvidere er fronten på traileren lavet spids for at mindske vindmodstanden og optimere kørslen.

Når dørene er slået ned som rampe på Ifor Williams kassetrailere, er den kraftig nok til, at du f.eks. kan køre en minigraver ind i traileren. Kassetrailerne fra Ifor Williams leveres herudover med en masse udstyr som standard, blandt andet praktisk frontudgang, lasteskinner i begge sider og reservehjul, samtidig med at der er masser af muligheder for ekstraudstyr. Alle trailerne leveres selvfølgelig med Ifor Williams unikke Paraflex undervogn.

Den lukkede trailer fra Ifor Williams fås i flere længder, bredder og højder, og med de mange udstyrsmuligheder bliver det ikke svært at finde en lukket trailer til lige det du har brug for!

Vælg en kassetrailer herunder der passer bedst til dit kørselsbehov.

73.625,00 inkl. moms
58.900,00 ekskl. moms
i
  • Totalvægt: 3500 kg.
  • Lastevne: 2370 kg.
  • Totallængde: 535 cm.
  • Indvendige ladmål: l:360 b:173 h:214 cm.